КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ
an image
Веселка Христова
e-mail: w.saleva@abv.bg
GSM: 0887 147 838

Христо Христов
GSM: 0887 261 550

ЦЕНИ


Цена за над 2 нощувки – 15 лв. на легло

За цялата къща – 120 лв. на ден.

Цена за 1 или 2 нощувки – 20 лв. на легло.

*Зимен сезон 20лв. на легло и 150 лв. за цялата къща